2018. február 3., szombat

Ma 11 éve.....

Ma 11 éve hunyt el Lackó.
Mégsem változott SEMMI a halott város szinterén.....
Ma ugyanúgy lenne oka  az öngyilkosságra mivel ma is közöny van .
Rosszkor-rossz helyen.  Ha nyugatra születik, lett volna esélye.
Hirnévre - még életében!- szeretetre s normális gyógykezelésre.
De az is lehet hogy kint nem tört volna ki pszichés betegsége.....

ISTEN VELED PUNKHERCEG! Találkozunk majd odaát ha eljön az idő.



1 megjegyzés:

  1. Halálával nemcsak egy tehetséges művész veszett el, hanem egy karizmatikus Egyéniség is … én MOST ismerkedek Vele, Rajtad keresztül, általad, kedves Zoé Éva.
    Idézet Tőle: "… Én azt akarom eldönteni a kép előtt, amikor ott táncolok vagy festek, hogy én vagyok-e benne a képben vagy a kép van bennem? A kettő között lebegek egy szellemi térben. Ott és akkor repül el az ecset a kezemben… Amikor ott vagy frontemberként a kép előtt, és saját magaddal vetsz számot a képalkotás közben, akkor te vagy a teremtő erő, nincs más, de utána meghaltál! Ezért radikálisnak kell lenni, mert ha valamiért harcolok, ha erő van bennem, akkor mozgósítanom kell az energiáimat.
    A képek is arról szólaljanak meg, amit el akarok mondani … Mindennek száz arca van, de nem lehet eldönteni, hogy melyik a tökéletes. Nincs is olyan, hogy tökéletes … Csak a totalitásra lehet törekedni, a mindenséget megfogni valahogy! (Lejegyezte Jokesz Antal 1996-ban, Hordós Csaba és Vikman Pál Szilágyi Lászóval készült rádióinterjújának eredeti hangkazettájáról.)

    VálaszTörlés